Destek
Untitled Document

Danimarka Vize Danışmanlığı



Türkiye 'nin Neresinde olursanız olun, Ofisimize gelmenize gerek kalmadan, Dosyanızı hazırlıyoruz, Vize Danışmanlığı Hizmetimiz İçin Lütfen Bize Hemen Ulaşın!

Tel: 0 312 466 61 00
Diğer İletişim Bilgilerimiz

Danimarka Vizesi

Danimarka vizesi başvurusu, Yaşadığınız ile göre Ankara ya da İstanbul Danimarka Konsolosluğuna yapılmalıdır.

Danimarka vize başvurusunda Shengen (şengen) vize prosedürü işlemektedir. Başvuracağınız vize türüne ve iş durumunuza göre Danimarka vizesi başvuru evrakları listesini sitemizde bulabilirsiniz.

Önemli Bilgi : İlk kez schengen (şengen) vizesine başvuracak kişilerden şahsi başvuru istenmektedir, daha önce başvurusu olan kişiler için üçüncü kişiler vize takibi yapabilmektedir.

Danimarka vizesi başvurularında aşağıdaki belgeler gerekmektedir




İşveren olarak Danimarka vize başvurusu

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Kredi Kartları Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Danimarka deki Firmadan Davetiye
    (Danimarkadan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse İsveç konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • 2 Resim (Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış)
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Bunu firmamız sağlayabilmektedir.)

Bordrolu Çalışan olarak Danimarka vize başvurusu

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka Konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Danimarkadaki Firmadan Davetiye
    (Danimarkadan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Danimarka Konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • 2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş)
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Bunu firmamız sağlayabilmektedir.)

Ev Hanımı olarak Danimarka vize başvurusu

  • Danimarka Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş)
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Bunu firmamız sağlayabilmektedir.)
  • Eşinin geçerli yada eski Danimarka vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Danimarka vize başvurusu

  • Danimarka Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Danimarkaa seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş)
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Bunu firmamız sağlayabilmektedir.)
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski Danimarka vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak Danimarka vize başvurusu

  • Danimarka Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş)
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Bunu firmamız sağlayabilmektedir.)

 


Copyright © 2009- 2019Danimarka Vizesi - Tüm Hakları Saklıdır